Laat uw werknemers verzorgd achter.

Ziekte of arbeidsongeschiktheid kunnen enorme financiële gevolgen hebben voor u en uw werknemer. Daarnaast krijgt u te maken met diverse instanties en verplichtingen wanneer een werknemer door ziekte uitvalt. 

Wij brengen de risico’s en mogelijke gevolgen voor beide partijen in kaart. Op basis daarvan kunt u een goede inschatting maken welke risico’s u zelf wil dragen en welke verzekerd mogen worden.

Van ontwerpen naar beheren

Het stappenplan arbeidsongeschiktheid

In een paar overzichtelijke stappen van ontwerp naar de uitvoering van een op maat gemaakt arbeidsongeschiktheidspakket.

Onze werkwijze
Their ongoing administration support to our HR team has proven very valuable in understanding and controlling the financial side of the benefits.
Bram and his team have worked for us for almost 10 years and their service has been excellent. Their communication and advisory services have really helped us keeping our benefits package up to date with legislation and market practice and keep employee engagement at a high level. Their ongoing administration support to our HR team has proven very valuable in understanding and controlling the financial side of the benefits. I would really recommend Bram and his team.
Benefits Manager IT company
Ik zeg juist “samenwerken” omdat dat is wat ik bij het team van Consyl ervaar.
Ik werk nu al meer dan 10 jaar samen met Consyl. Voor zowel specialistische pensioenvragen als passende oplossingen voor mijn verzuim. Ik zeg juist “samenwerken” omdat dat is wat ik bij het team van Consyl ervaar.
Pim Jennen
Jennen Advies Financieel en belastingadviseurs
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

De uitkering bij een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt meestal bepaald op basis van het inkomen van de werknemer. Er wordt vaak een percentage van het inkomen uitgekeerd als de werknemer arbeidsongeschikt wordt verklaard volgens de voorwaarden van de verzekering.

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de premie voor de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Soms kan een deel van de premie ook door de werknemers worden betaald.

Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering is een verzekering die door een werkgever wordt afgesloten voor zijn werknemers om een inkomen te vervangen als ze arbeidsongeschikt worden en niet in staat zijn om te werken.

Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet verplicht. Het kan echter zijn dat bepaalde sectoren of cao’s vereisen dat werkgevers een dergelijke verzekering aanbieden aan hun werknemers.

Vraag het onze adviseurs.​

Onze specialisten spreken duidelijke taal. We geven graag antwoord op uw vragen.

info@consy.nl
Andre Van Ombergen
Pensioenadviseur
Bram Bogaard
Directeur Consyl
Maarten Jansen
Directeur Consyl