Eenvoudig naar een passende oplossing.

Laten we bij het eind beginnen. Wat zijn uw werkgeversdoelstellingen en wensen? Vervolgens kijken we waar de mogelijkheden liggen en welke stappen we kunnen nemen. Met helder advies en duidelijke communicatie gaan we vervolgens recht op het doel af. Veel moeilijker hoeft het echt niet te zijn.

Ons stappenplan volgt de AFM leidraad

Vanuit de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is Consyl verantwoordelijk voor het advies dat u van ons krijgt. De AFM leidraad vormt daarom de basis voor onze werkwijze. We zorgen dat u bij elke nieuwe regeling of verlenging van een bestaande regeling weloverwogen keuzes kunt maken.

Onze werkwijze in vier stappen.

Stap 1. Voorbereiding

 

Voordat we aan de oplossing werken, willen we eerst de vraag scherp hebben. In een adviesgesprek brengen we uw situatie en verwachtingen in kaart.

Lees meer
Stap 4. Beheer

Wetswijzigingen, verlengingen, nota’s en mutaties blijven aandacht vragen. Consyl kan het beheer van regelingen volledig uit handen nemen.

Lees meer
Stap 2. Inzicht

 

Verschillende uitvoerders brengen offerte uit. U ontvangt een heldere analyse, waarmee u weloverwogen de passende partij kunt kiezen.

Lees meer
Stap 3. Uitvoering

Wij helpen bij het verzamelen en invullen van alle documenten. Met een (online) presentatie informeren wij uw medewerkers over de regeling(en).

Lees meer

Onze werkwijze in vier stappen.

Voorbereiding

In een adviesgesprek bespreken we uw doelstellingen. Wat verwacht u van de verzekerbare arbeidsvoorwaarden van uw werknemers? Voorafgaand aan het gesprek vragen we u om gegevens. Na het gesprek ontvangt u terugkoppeling en een adviesrapport. Samen stellen we de inhoud van de regeling(en) vast en kiezen we uitvoerders bij wie we offerte aanvragen.

Inzicht

De geselecteerde uitvoerders brengen offerte uit volgens de uitgangspunten die we samen hebben vastgesteld. U ontvangt van ons een heldere analyse van de verzamelde offertes. Op basis van dit rapport kunt u weloverwogen de passende partij kiezen.

Uitvoering

Voor polissen en juridische documenten zijn nogal wat gegevens nodig. Wij helpen bij het verzamelen en invullen van alle documenten. Met een (online) presentatie informeren wij uw medewerkers over de regelingen. Zodat zij ook weten wat ze mogen verwachten.

Beheer

Wetswijzigingen, verlengingen, nota’s en mutaties blijven veel aandacht van uw HR afdeling vragen. Omdat er vaak geen tijd is om deze zaken op te pakken, kunnen wij het beheer van regelingen volledig uit handen nemen. U krijgt realtime inzicht in alle regelingen en lopende mutaties.

Vraag het onze adviseurs.

Onze specialisten spreken duidelijke taal. We geven graag antwoord op uw vragen. 

info@consy.nl
Andre Van Ombergen
Pensioenadviseur
Bram Bogaard
Directeur Consyl
Maarten Jansen
Directeur Consyl